luni, 7 mai 2012

Inspirati si iar inspirati

Dupa ce am citit acest articol si m-am gandit in ce grup as putea intra cu ideile aruncate pe acest blog, mi-am dat seama ca desi m-as integra in categoria "pasionati", nu as fi unul 100%. De ce? Cu toate ca muzele proprii sunt cam ghiduse si-si fac aparitia in diverse momente (chiar si in timpul sedintelor de la munca, unde se discuta lucruri importante :D), am o relatie plina de compromisuri cu ele. Deschise din fire, ne-am oferit o marte libertate de miscare. Partea comica este ca le place sa faca hocus-pocus cu propriile-mi ganduri. Si da, nu apar cand vreau, ci numai cand vor (un comportament tipic adolescentilor, respectiv sa faca ce vor :D). Admit ca mi s- a intamplat sa raman in pana de inspiratie. Si sa astept, sa astept, sa astept. In zadar. 
Pana cand, am realizat ca pana o pot transforma in penel ori in pixeli. Si apoi au revenit ca prin farmec muzele. Ca sa se amuze si sa ma amuze. In momentul de fata, ne aflam in a win-win situation. Si ne gustam separat licorile ( in ale mele nu le las sa-si bage nasul). :))))
Revenind la faptul ca nu sunt un blogger pasionat 100%, pot afirma ca ma incadrez cel mai corect la categoria "freestyler", caci asta fac aici. Jonglez cu tot ce-mi place (sau nu), trec de la o stare la alta, ma joc cu vorbele, va arat fragmente din ceea ce ma reprezinta si din viata mea. Si, intr-un final, va las sa trageti concluzii la intrebarile lasate in aer aici ... dandu-va microfonul sub forma comentariilor. 
Voi unde va regasiti, tinand cont de articolul de la care am pornit acest demers si randurile de mai sus?

Respect!

2 comentarii:

  1. vad vreo 4 ani de activitate in ''spate'', deci mi se pare ca te poti inscrie cu succes la categoria Pasionati :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Liviu R.: Sper sa adun multe momente in acest spatiu in care creativitatea si libertatea de exprimare sunt MC-ii care dau tonul distractiei. Daca tu consideri ca fac parte din bloggerii pasionati, eu adaug ca sunt un freestyler pasionat...de zambete. :)

    RăspundețiȘtergere