sâmbătă, 17 septembrie 2011

Caut soacra

       Nu. N-am dat anunt la matrimoniale. Chiar daca postul este vacant. Pe o perioada nedeterminata.
       In ultima vreme, am constatat ca tot mai multe persoane vor sa faca pasul cel mare. Care sa le schimbe viata. Un pas ferm, plin de maturitate. La televizor. Momentan, pe sticla se desfasoara doua lupte a caror tema principala este casatoria si pe plan secundar iubirea. Lupte camuflate de palariile a doua emisiuni "Nora pentru mama", respectiv "Mireasa pentru fiul meu". Cu toate ca pornesc de la idei comune, in prima se acorda importanta majora nevoilor soacrei, in a doua asteptarilor mirelui. Ei trebui sa fie sedusi, fermecati. Convinsi. Pretendentele la inimile celor doua parti lupta cu toate armele. Si mijloacele posibile. Reusita lor din transee va fi marcata de o casatorie. Live. Ca merita intr-adevar sau nu eforturile lor soacra si viitorul sot, stiu doar ele. Asa-zisele mirese. Care in loc sa stea la balcon si sa asculte serenade, isi sufleca manecutele si pleaca la razboi. Unul al seductiei, hilara pe alocuri. Cu multe rufe spalate in public. In cinstea realitatii. Si a show-ului   (suntem maestri in arta spectacolului). 
Astept emisunea in care mireasa va juca un rol principal si va fi cea care va trebui cucerita. Ofer o idee in acest sens producatorilor de emisiuni TV: "Caut soacra cu care sa impart o relatie dulce-acrisoara". Poate soacrele vor fi mai usor de induplecat si nurorile mai greu de exploatat. :D
Pana atunci ma voi amuza (rar ce-i drept) de ideea fluturata in spatiul public: all we need is love. Una de bun gust ar fi alegerea potrivita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu