marți, 26 aprilie 2011

Intrebarea zilei: Merita Adrian Tutu sa castige "Romanii au talent"?

Dupa o competitie absolut minunata, parerea de rau este aceea ca vedetutele autohtone au inceput sa-si dea cu parerea despre lucruri pe care nu le-au incercat vreodata, mai ales sa se puna in pantofii unui compozitor, indiferent de muzica abordata. Unele dintre acestea spun ca au voce si atunci de ce fac playback? Concursul acesta a deschis calea unuia care va incepe in curand: X Factor. Sa vedeti atunci nebunia vocilor?!
Toti cei 3 mari favoriti, meritau trofeul in mod egal (daca este sa judecam fffff corect starea de fapt). Pentru mine, marii perdanti au fost: DFC, Cristina & Alina, Cosmin Agache, Rebeca si Valentin  Luca. Ceea ce socheaza este ca multi dintre cei care critica nu realizeaza ca fiecare participant a avut de spus o poveste pe masura talentului sau. Si multi concurenti au fost adevarate fenomene, care poate vor gasi sprijin de pe urma acestui show.
Ideea este ca a castigat persoana care a stiut sa-si expuna talentul cat mai concis si mai direct. Da, ma bucur ca a castigat Adrian, nu pentru ca l-am votat, ci pentru ca a reusit sa readuca mesajul hip-hop-ului adevarat, cel lipsit de injurii, in actualitatea si asa plina de povestioare si bancuri cu politicieni dansatori (in niciun caz in domeniul vorbelor).
Ce trebuie sa retinem este ca fiecare dintre cei prezenti in acest show isi va continua povestea, doar cerul este limita.
Kisses!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu