luni, 23 aprilie 2012

Oameni obisnuiti vs VIP

Sunt unul dintre milioanele de oameni obisnuiti care se pierd in multime. Nu chiar cu usurinta, pentru ca observ lumea de la o inaltime potrivita. Trecand peste acest mic amanunt, imi place sa trec prin multime cu gandurile proprii. Sa nu fiu analizata ca nu am nu stiu ce postura. Ca nu port imbracaminte in tendinte. Ca nu este politicos sa-mi tin manilie in buzunare, deoarece sunt femeie. Ok. Fuck off! In acele momente, creez. Ma bucur ca pot savura bunatati alaturi de cei dragi, in liniste, la un restaurant / pub / cafenea. Imi place sa ma plimb prin parc si sa rad fara sa-mi apara fata prin ziare a doua zi sau imediat in mediul online. Imi place sa spun prostii.
Recunosc ca nu ma dau in vant si nici nu percep ca fiind cine stie ce stire de maxima importanta faptul ca X se tine de mana cu Y sau cutare Z s-a sarutat cu W ori au facut o comuniune de sunete si stiluri intr-o parcare la miezul noptii. Le inscriu la categoria banalitati cu care nu merita sa-mi incarc memoria. 
Da, stiu ca si vietile noastre sunt pline de astfel de banalitati. Insa, acestea raman pentru noi, nu si pentru restul lumii. Poate ca unii dintre voi veti fi dezamagiti de aceste randuri. O sa ma credeti o alta idioata care-si expune parerile in spatiul public. Altii, poate veti fi de acord. 
Este posibil ca unii dintre voi sa va doriti sa fiti staruri, altii sa ocupati deja acel loc (felicitari, mai ales ca ati facut sacrificii pe drum). Pentru cei care vor sa fie staruri am un set de intrebari: ati fi dispusi sa renuntati la acele lucruri obisnuite voua in prezent, pentru simplul motiv ca nu se inscriu in profilul starului dorit de cei de la PR? Ati dori sa fiti niste maimutoi, in loc de voi? Ce ati face daca ati fi un role model pentru cei din jurul vostru? Care balene va plac: cele cu bani multi care va sustin ideile si va deschid usi sau cele pe cale de disparitie? Cum ati reactiona in situatia in care s-ar inventa povesti legate de voi? s.a.m.d. - las lista deschisa.
Ideea este ca noi, oamenii obisnuiti avem avantajul de a ne bucura in liniste de multe lucruri, nu si acelasi lucru se poate spune si despre staruri. Noi le analizam comportamentul si faptele, nu si ei pe noi. Ce ne uneste in tot acest joc este faptul ca nici unii nu reusim sa ne bucuram la maxim de viata si nici sa-i acordam importanta reala. Ne lasam condusi de amanunte in tot acest joc al puterii de imagine in spatiul public. 
O alta legatura ar fi aceea legata de prietenii adevarati: numarati-i pe degete! (o sa aflati ca aveti fie 3, fie 5)
In final, nu va spun decat atat: viata nu este usoara, invatati sa-i descoperiti frumusetea in trecerea fiecarei clipe.Si :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu