miercuri, 10 aprilie 2013

In cumpana

Cu totii avem dreptul la fericire si la viata, indiferent in ce colt al lumii traim. Ce te faci cand unii cred ca fericirea si viata lor este mai importanta decat a ta? O iei din loc precum un las sau ii infrunti? Ii lasi in pace in lumea lor sau le spui verde-n fata adevarul? Azi am ales sa spun adevarul unor persoane si n-au inteles absolut nimic din discursul meu, atata vreme cand sunt orbi si nu vad ca pot sa ajung in orice moment in spital datorita faptului ca muncesc enorm de mult. In acest moment, imi pare foarte rau ca n-am esenta unui om egoist si rau. Ca parintii mi-au insuflat sa fiu mereu un om bun. Ma aflu intr-o cumpana si desi am o anumita idee despre ceea ce trebuie sa fac, stau si ma intreb sincer: cum este sa traiesti indiferent? sa fii egoist si rau in egala masura?

4 comentarii:

  1. Dacă te gândești din când în când și la tine, nu înseamnă că ești un om rău.
    Sănătatea e cea mai importantă. Să ai grijă de tine, sper să se rezolve problemele.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 2 Zenna; Din nefericire, draga mea prietena, acesti oameni se gandesc constant doar la ei insisi, stiu foarte bine despre ce vorbesc. Au trecut pe langa mine si cand mi-era foarte rau. Si asta este ceva grav. Se va rezolva intr-un final situatia.

      Ștergere
    2. Eu mă refeream la tine, nu la ei, să te pui și pe tine pe primul plan, căci văd că ei profită. Nu poți dărui la nesfârșit din energia, munca și sănătatea ta pentru ei.

      Ștergere
    3. Iti multumesc pentru sfaturi. As renunta la multe in acest moment, Zenna. Si m-as pune pe primul loc, daca as avea mai mult timp liber, din nefericire, am doar o gramajoara. Singura schimbare este sa devin indiferenta la multe lucruri, poate asa vor realiza ca si eu pot sa le ofer ce-mi ofera la randul lor. Hugs! :)

      Ștergere