luni, 7 mai 2012

Un fenomen media de care tot auzim si nu ne lasa sa ne plictisim

Motto:
Daca nu v-ati gandit pana acum sa va apucati de baut, este cazul sa incepeti azi.

De cateva minute vizionez o emisiune cu acces direct la viata Oanei Zavoranu. Nu este prima care promoveaza acest gen de spectacol in spatiul public (si nici ultima). Stau si ma minunez. Fluturii pe tavan isi fac de cap. Ii vad cum zburda liberi. La naiba! Si nici n-am baut nimic,. Decat apa. Alcoolul nu ma incanta. Totusi, tipa aceasta este un fenomen media. Pe bune! Jurnalistii mor sa o aiba in direct si sa-i ia un interviu. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar jurnalismul de astazi nu prea se mai face ca odinioara. Acel jurnalism care impunea o cercetare prealabila si al carui continut se baza pe adevar si nu pe minciunele frumos ambalate ori fardate. Jurnalism de calitate. 
Astazi sunt promovate non-valorile. Cu cat urli mai tare si lovesti in altii prin intermediul vorbelor cu atat esti vazut ca fiind de notorietate. Cu cat esti mai indemanatic in spalatul rufelor in public, cu atat mai mult primesti sume substantiale. Esti vizibil, in concluzie , contezi.
Oana a  facut chiar si o demonstratie cum venea Pepe acasa in noptile tarzii. Cu degetele acelea frumos aranjate in pantofiorii aceia cu tocuri amenintatoare (dragi barbati sa nu ajungeti cumva sub ele, v-ar lua ameteala instant).
In momentul de fata au aparut in platoul emisiunii 2 holograme: una il reprezinta pe Pepe cu pieptul golut si cealalta este blonda fatala de la Mall. Trebuie sa spun ca nu i-au updatat imaginea lui Pepe, este cam veche. Una noua, n-ati avut, dragi producatori?
Este fenomenala femeia aceasta cu tupeul ei, cu saculetul plin de drame personale. Ca are "cojones" stim cu totii, dar zau, n-am stiut ca ii plac atat de mult baile in "namol". O fi aflat de beneficiile lor asupra pielii? :D
Dupa toate bla-bla-bla-bla-urile sale, recunosc ca mi s-a facut pofta de o pastrama inecata in vin fiert. Ma duc sa beau apa. :))))) (doar sunt un cub de gheata).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu