vineri, 29 martie 2013

Vorba zilei (100)

Una dintre poverile existentiale este aceea a mentinerii echilibrului dintre minte si inima. Ofera-i inimii iubire si va sti ce ritm potrivit sa bata, ofera-i mintii pasiune si te va purta departe. Marea problema este cum vom reusi sa le aducem la unison, sa simta la fel in acelasi timp? Solutiile sunt ascunse privirii si doar dupa multe incercari si esuari ajungem la concluzia ca existenta in sine este supusa efectului dezechilibrului. Si atunci pentru ce luptam? Pentru a descoperi legatura dintre traire si rationalizarea simtirii acelei trairi ... care ne va duce intr-un final la mimarea echilibrului, nu la perceperea lui ca fiind o parte esentiala, fireasca din existenta noastra.

Nota: Am ajuns si  la marea cifra 100, poate mai inteleapta decat primele vorbe adunate in acest segment. Sper ca v-au gadilat mintea si vazul randurile astfel postate. Le multumesc muzelor care m-au purtat in alte lumi dis-de-dimineata, seara sau in miez de noapte, unele reale, in carne si oase, apropiate sau indepartate, altele virtuale. Va multumesc tuturor pentru minutele acordate lecturarii acestor vorbe. Si pentru ca ati fost atat de curiosi va spun un secret: vorba de azi a fost prima pe care am scris-o pe anul acesta, dar am considerat ca nu-i venise vremea sa apara aici. V-o dedic cu drag. Aventura continua! 
Hugs and kisses. :)

4 comentarii:

  1. big hugs!!!!
    imi plac aceste vorbe :) la cat mai multe!

    RăspundețiȘtergere
  2. 4 Tlaloc: Am buzunarele pline cu ele. Sper doar ca într-o bună zi să ajungă direct pe rafturile unei librării și să-ți ofer un autograf. :)

    RăspundețiȘtergere