miercuri, 27 august 2014

Alerta cod 007: se cauta un MP4 player

Me: In fuga, ne risipim energia si fara sa vrem ne pierdem memoria.

Sub acest motto s-a subscris ziua de azi. Am fost pe fuga de la primele ore ale diminetii si in alerta continua, incat am realizat la mijlocul ei, in plina strada ca se intampla ceva ciudat. Nu mai aud muzica, ci doar tumultul strazii. Si am inceput sa caut si am tot cautat in geanta si prin buzunarele pantalonilor, pana am realizat ca fie am amnezie, fie oboseala isi arata unul din efectele ei: uitarea. Si am inceput sa cercetez situatia dand telefoane in sir cu rugaminti. Am pornit cautarea pe doua cai: una cu ajutorul colegelor de serviciu, cealalta cu ajutorul colegilor de la Jandarmerie. Daca tot este sa fiu Patratel, macar sa fiu cu acte in regula (ca tot am mers astazi sa-mi schimb cartea de identitate la Politie). Dupa vreo ora, am primit un telefon de la o colega de serviciu care mi-a spus ca au venit colegii de la Jandarmerie pentru a intreba pe unde am iesit din cladire ca sa poata verifica imaginile in cautarea respectivului MP4 player. Bineinteles ca au ramas toate blocate in acel moment, insa, dupa au ras de situatie. Mi-a zis ca sunt unicat si ca mi-au gasit music player-ul. Adevarul este ca nu stiu cati dintre voi ati fi apelat la astfel de mijloace pentru a va gasi un obiect pretios. Am cautat acest MP4 player asa asiduu din mai multe considerente: 
1. Sa verific daca am luat-o razna rau;
2. Era un cadou de la fratele meu, al doilea de acest gen, deoarece primul mi-a fost furat in exoticul si minunatul troleibuz 79 (cine circula cu el stie la ce ma refer);
3. Aveam muzica extrem de buna in el, pe care nu o am in calculator ori pe alte mijloace periferice, drept exemplu toate albumele celor de la Scooter, mixuri ale celor mai bune piese din anii '90 etc.
In final, nu pot decat sa le multumesc din suflet tuturor celor care au raspuns prompt la rugamintile mele si s-au implicat activ in cautarea obiectului buclucas. Ce nu pot garanta este daca mi-am recuperat intr-adevar si memoria si nu voi mai imbraca vreodata hainele lui Patratel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu