marți, 23 septembrie 2008

Exclusiv...

In loc de introducere
Ajuns la seria a patra serialul "Prison Break" se bucura in continuare de un mare succes. Situatiile neprevazute, intrigile ascunse si surprizele la care sunt supusi nu doar telespectatorii, cat si interpretii personajelor, iti dau in permanenta acea senzatie ca faci parte din serial si ca esti mereu in actiune. In centrul atentiei...
Intriga
Fara voia mea, am fost azi in vizorul multora, desi am luat o buna portie de adrenalina. Daca unii prefera sa schieze pe partii la mari inaltimi, altii sa faca bungee jumping si cine mai stie ce sporturi extreme, eu...am ramas blocata in lift alaturi de o colega care suferea de claustrofobie la cote inalte.Culmea este ca si eu sufar de acest simptom in spatii mici, insa situatia a fost tare nasoala.Am ramas intr-un lift la locul de munca, al carui semnal de alarma are forma de clopotel lipit (nimic mai mult), fara semnal la telefonul mobil, intr-un spatiu in care daca urlai era in zadar, la fel si daca loveai cu pumnii usile din metal.Eram precum intr-un buncar.
Acolo a trebuit sa acord primul ajutor, sa-mi calmez colega si sa joc rolul persoanei care are totul sub control. Mi-au trecut prea multe prin minte, m-am scurs cand am reusit sa sun la cei de la lift in timp ce ne-au ajutat alti colegi de afara sa avem aer (ne-au deschis usile) si mi-au spus ca nu mai are institutia contract cu ei. A trebuit sa reactionez rapid si sa ma gandesc cum vom iesi din liftul blocat aiurea intre etaje cu spatiu mic de vedere afara. Deja simteam ca voi face ceva alpinism, dar ma uitam gales la colega pe care am strans-o tot timpul tare de maini ca sa nu lesine. Tare aiurea situatia. In timp ce ea imi spunea ca daca e sa moara sa le spun alor sai ca-i iubeste, eu ii spuneam ca azi nu murim, mai avem de trait. Mi-a citit si-n palma de frica si eu ma uitam ca proasta la ea, incercand sa o conving ca zi nu e ziua noastra de a ne lua zborul din aceasta lume. Cand a venit specialistul de la lift l-am salutat zambind precum soldatii, (e posibil sa fi crezut domnul respectiv ca am innebunit). Sefa mea a fost de partea cealalta in rolul de comedian, mai ales ca a vazut ca nu am sorti mereu de izbanda in ceea ce priveste ridicarea moralului colegei mele.
Sfarsit
Am iesit tefere din lift si am facut misto pana acasa de situatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu