joi, 21 februarie 2013

AM NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU!

AM NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU!

Intr-o lume in care am ajuns sa ne punem etichete precum produsele din magazine, sa spui lucrurilor pe nume pare un act de nebunie totala. Nu de alta, dar sunt putini cei care il pot digera. Adevarul este taios, insa, trebuie acceptat. Astept si alte initiative din partea celor care lucreaza cu pasiune, indiferent ca sunt in media sau in orice alt domeniu. Libertatea de exprimare isi atinge scopul si in momentul in care esti capabil sa asculti si ce are celalalt de spus. Va invit sa cititi cateva randuri (postate in link-ul de mai sus) care din punctul meu de vedere merita...aplaudate pentru indrazneala de a puncta corect niste obiceiuri inradacinate in emisiunile cu format strain, adaptate de diverse televiziuni de la noi. Celor 3 noi jurati ai noului concurs le urez mult succes!

3 comentarii:

  1. dacă bănuiam unde mă duce link'ul de care scrii, nu mă mai oboseam să dau click. bendeac vorbeşte de emisiuni de calitate, el care face "în puii mei"?
    amuzant

    RăspundețiȘtergere
  2. uite daia prefer cinemeteca, caci indobitocirea tv-ului e deja cronica...

    RăspundețiȘtergere
  3. 4 whatever and Anonim: Apreciez sinceritatea amandurora, opinia mea in extenso o veti citi intr-o alta postare. Deoarece v-am indus in eroare cu titlul, imi cer scuze si fata de voi, dar si fata de ceilalti cititori.

    RăspundețiȘtergere