luni, 25 februarie 2013

Like Bugs Bunny

Azi m-am intalnit cu bunul meu prieten, Bugs. Cand m-a zarit, s-a uitat putin ciudat la mine si a zis:
BB: - Cubule de gheata, de cand ai tu urechi de iepuras? Cred ca ai gresit specia!
CDG (cub de gheata) : - De gresit, am gresit, recunosc. Cu urechile asa m-am trezit de dimineata! Intre timp mi-au mai crescut si sunt inspaimantat, nu stiu ce sa fac. Vreun sfat?
BB: - Cred ca tu ai mancat spanac si in loc sa-ti creasca muschii, ti-au crescut urechile. Acolo o fi fost punctul tau slab. (razand)
CDG: Eu vorbesc serios si tu faci misto de mine si rontai morcovi intruna.
BB: Prietene, nu vreau sa te supar, doar ne stim de-o viata. Ar trebui sa fiu chiar invidios pe tine, nu de alta, dar atragi priviri mai ceva decat un magnet. Oare stii tu cat de mult imi doresc urechi ca ale tale? As fi, as fi, as fi ... inspaimantator de amuzant.
CDG: Ihimmm! Ti le-as dona cu mare drag, insa nu se pot desprinde de mine.
BB: Si totusi, spune-mi care este cauza? Nu te vad in apele tale (sic!).
CDG: Ei, ei (tragand aer in piept) am aruncat si eu o privire undeva si am postat ce nu trebuia. Am vrut o schimbare si am schimbat registrul. Si dupa asta, a urmat si ploaie si furtuna si, si...au aparut urechile.
BB: Nu-mi spune ca ai trecut pe sistem? Stii, poate nu ti-am povestit, dar m-au sunat unii intr-o zi din 10 in 10 minute si mi-au spus ca sunt pe sistem cu mine. Si mie imi venea sa-mi var morcovii cat mai adanc pe gat, caci aveau niste voci, demne de Halloween, nu altceva. Iar eu incercam sa le inteleg ideea. Ce sistem? Al cui sistem? Pana la urma am aflat, cu un simplu zapp pe telecomanda. Initial, am crezut ca nu-mi functioneaza cum trebuie antena, dar n-a fost asa. Sper ca realizezi ca a doua zi mi-am schimbat furnizorul de cablu. In concluzie, draga prietene, revino-ti in fire! Nu te prinde sistemul. Tu ai alte haine. Uite, ia un morcov, poate ti se schimba starea. Este 100% eco, din gradina bunicii.
CDG: E tare bun, sa stii. Ront-ront!
BB: Deci, cum te simti acum?
CDG: Brand new, cu o secunda mai in varsta. Oare urechile vor disparea pana maine? 
(schita din arhiva personala)

6 comentarii:

  1. @ Tlaloc: Am savurat faza asta.:P Si acum daca stau si ma gandesc mi-a stat bine cu urechiusele acelea. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. mustacesti si din nasuc cum face iepurele?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ha!ha!Ha!Ha!Ha! M-ai facut sa rad, Tlaloc. Cred ca la faza cu mustaceala trebuie sa-i cer permisiunea sefei mele sa stau la o mica sueta cu al sau Tocanita, un iepuras exotic :))), in ce priveste datul din nas aici stau bine. Le am cu strambaturile. :D :)

    RăspundețiȘtergere