duminică, 9 iunie 2013

Vorba zilei (129)

In viata, te vei intalni cu smecheri destepti, dar si cu smecheri care umbla cu soparlica. Cu primii dai politicos mana, cu ceilalti interpretezi rolul mucalitului pana cand le arunci soparlica pe masa, poate, poate se vor prinde ca a fost doar o demonstratie, una rupta din realitate.

PS: Maine voi interpreta roul mucalitului si voi recita un mic fragment dintr-o sceneta marca Toma Caragiu unui smecher. 

6 comentarii:

  1. Pai e simplu, spui "n-am gasit alta rima" si gata, ai scapat :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Anonim, incerc sa inteleg daca ai plasat corect comentariul. Sincer, nu mai pot face fata neuronului meu blond care de cateva ore incoace, imediat dupa ce a citit comentariul tau, a inceput sa se comporte bizar. Alearga de colo pana colo, se misca in cerc si zice intruna: "Am ajuns? Cat mai avem?" Nu-ti mai spun dar ceilalti neuroni au facut si un pariu: cine va castiga intreg cursa zilei, eu sau neuronul meu blond si tembel? In concluzie, imi explici ce ai vrut sa zici, caci daca mai aud o singura data "Am ajuns? Cat mai avem?", il caftesc rau de tot pe neuron. :)))))
      PS: Textul de mai sus este un pamflet si trebuie tratat ca atare, cubdegheata nu are nevoie de ingrijiri medicale, este starea sa naturala. :D

      Ștergere
    2. Era o sugestie de fragment din Toma, pt recitat mucalitului :D

      Ștergere
    3. Daca-mi spui si sceneta din care ai extras replica ar fi super, macar sa stiu ce am pierdut. :D Iti multumesc pentru clarificare. :)
      PS: Mucalitul a fost azvarlit in plina dezbatere la proba de sarit 100 garduri. :)))) Azi l-am prins asupra faptului: in fata ultimului gard vroia sa se intoarca.:D Acum exerseaza saritul cu parasuta, daca n-a fost ascultator.

      Ștergere
    4. Fabula - Toma si Mircea Diaconu

      http://www.vplay.ro/watch/zg728hfh/

      Ștergere
    5. Mi-a trecut prin cap raspunsul acesta. :D Thanks.

      Ștergere