vineri, 4 octombrie 2013

Invatati-ma sa nu mai fiu OM!

Stiu ca vi se pare titlul deplasat, dar asta simt acum. Am fost si voi ramane o persoana cu verticalitate si suflet mare. In momentul de fata, incerc sa inteleg anumite lucruri de care am parte de ceva vreme si da incerc sa-i inteleg si pe cei din jurul meu alaturi de care petrec peste 8 ore pe zi. Cu toate impartirile firului in patru, n-am ajuns la niciun rezultat care sa ma binedispuna, ci doar la concluzia ca sunt o mare fraiera ... care-si consuma energia vrand sa-i ajute pe ceilalti, o fraiera care atunci cand cere ajutorul i se raspunde in mod acid: "si noi avem treaba". Azi, o persoana mi-a zis ca-i este mila de mine pentru ca muncesc atat de mult si asta  dupa ce am rugat-o sa ma ajute si mi-a raspuns in maniera citata... recunosc ca am renuntat sa-i dau o replica pe masura "ajutorului" acordat pentru ca simteam in inima veritabile ace. Poate parea bizar, dar sunt un cub de gheata cu suflet cald, dar care din nefericire trebuie sa se schimbe rapid si sa invete regulile impuse de jocul nesimtirii in jungla umana. 

In acest moment, apelez la sfaturile, parerile sau sprijinul vostru in ceea ce priveste acest minunat joc.Va las sa comentati liberi si va multumesc pentru timpul acordat citirii acestor randuri.

4 comentarii:

  1. Din păcate, sunt din ce în ce mai multe persoane de genul acesta... Mi se pare un gest urât din partea sa că ți-a răspuns astfel. Cred că cel mai bine ar fi să o tratezi rece, iar dacă vreodată se întoarce roata și are nevoie de tine, să îi răspunzi că și tu ai treabă (să vadă cum e).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Zenna: Ma gandeam sa procedez pe viitor in aceeasi maniera indicata de tine, insa voi avea o alta abordare in cu totul alti termeni. Parerea mea de rau este ca am parte numai de tampenii din partea celor din jur, desi sunt prima persoana care sare constant in ajutorul lor. De acum incolo, o sa joc rolul maimutelor; nu vad, nu aud, nu vorbesc. :))))) Iar "nu stiu" va fi precum copilul meu de suflet.

      Ștergere
  2. Mda, tipic poporului asta. Cel mai bun sfat - alta tara, mult mai civilizata. Mai bine sa ti se simta lipsa decat sa fi in plus pe acolo. Oamenii devin mari abia dupa ce dispar!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ultima fraza din comentariul tau puncteaza un lucru adevarat si desi sunt un om obisnuit, de fiecare data cand am plecat dintr-o echipa,mi s-a simtit lipsa si ...valoarea. Iti multumesc pentru sfat. Este posibil sa-l pun in aplicare intr-o buna zi si sa aleg alta tara.

      Ștergere