miercuri, 18 noiembrie 2009

Eu doar va zic...

ce am auzit. Inca, ma dor urechile. Mi-au spart timpanele cu stirea aceasta. Nu le-am cerut nimic in schimb. N-am vrut sa se intample asa. Si totusi, a izbucnit... Lumea se invarte in jurul meu cu viteza luminii. N-am nimic la bord. M-au tinut astia pe uscat, ai naibii, sa fie ei! Si vor ca eu sa-i ajut. Cum?????Mai, copii, bagati-va mintile in cap! Sau macar castile in urechi si dati drumul la muzica tare ca sa nu auziti nimic din platforma mea electorala. Eu stiu cine sunt. Voi stiti?
Am pornit, mai, de jos. Foarte de jos. Voi cunoasteti durerea aia incredibila de shale? Nuuuuu. Sarlatanilor, ce sunteti! Mai, alegatorilor sau cum va mai spun astia acum, eu sunt cel pe care-l tot asteptati. Eu sunt salvatorul vostru.Ei, uite ca au prins chestiile alea invatate mai demult, la biserica simpatizantilor domnului Ye. Manevre bune de per-su-a-da-re (ma dor muschii fetei cand pronunt acest cuvant, dar suna al naibii de bine). Cati batranei am convins, le-am pierdut numarul. Cu tinerii a fost mai greu. Aia vroiau bani de distractii. Disco, cluburi si alea alea. Aia credeau in altceva. Sa vad daca, mai pot acum sa-i persuadez nitel.
Lumea are nevoie in primul rand de pace. Pace, ati auzit corect! Asa ca notati acolo bine, ziaristilor! Eu cred in forta media, voi??? Va iubesc din toata inima. Candidatele alea la miss stiu ce-i mai bine pentru lumea asta. Misto picioare ai, doamna deputat. Cum te mariti? La naiba, ti se expira termenul de valabilitate pe piata! Pleaca, de aici! Il iubesc si pe Jim Morrison. De cand am baut o cafea alaturi de el, in zbor, am stiut ce vreau de la viata si ce voi ajunge. Cum adica, ma intrebi daca m-am drogat? Am experimentat, fatuco! Ex-pe-ri-men-tat!!!!! Intelegi? Doar nu vrei sa auzi minciuni over and over again (buni dj-ii de la radio, am prins multe de la ei)! Eu iti aduc pacea. Urmeaza licoarea fericirii, ce mai vrei??? Bani si case??? Deja, te intinzi. Ia, vezi! Stai, ca m-ai incurcat. Ia puneti niscaiva muzica de corazon. Cum nu merge banda??? Mai, dragilor... (bip-bip-bip! taiere la montaj). Se mai intampla din astea, ca doar nu sunt perfect. Unde ramasesem? Ah, da. Platforma electorala. De ce nu le-au spus astia, simplu OBIECTIVE. Macar aveai si tu un scop in sine. Mda, dragi tineri, eu va aduc libertatea de a asculta muzica asa cum vreti voi. Pentru alte necesitati, va primesc in audienta. Ca sa stam si noi in liniste la un paharel de vorba. Asa veti fi si voi aproape de mine si eu de voi. Comuniune de inimi (ma dor neuronii cand vorbesc asa). Domnule, domnule, domnule! tipa unul din multime. Da, domnule, domnule, domnule (a se avea in vedere ca nu eu m-am balbait primul, ci el). Stati pe piciorul meu.Ah, te doare. Ia de aici! Viata este crunta, amice. La lupta! Acum ca am rezolvat si chestiunea aceasta...Ma lasa bateria de la telefon, baieti. Ati inregistrat totul. Ca sa apar la tv in toata spendoarea mea. Cum n-ati avut banda????? Dar pentru ce va platesc si va duc la c....(taiati) Si ia reflectoarele alea din fata mea, daca nu vrei sa devii vanat in minutul urmator!!! Domnule!!!!! Da, ce este? Ati uitat sa va prezentati. Nu putem difuza asta pe post. N-are cap. De coada ne ocupam noi. Sunt Gh si vreau sa va fac sa zburati. Lucrez la g...Ka-buuuuuummmmm! Of, nu!!!! A naibii teava!!! A explodat. Oricum Red Bull nu-ti da aripi. E o minciuna. Si eu care am vrut sa va fiu presedinte. Vis spulberat. Macar am scapat de intrebarea nevesti-mii: "Unde-s banii, mai????"Va pup si va respect, de aici, de sus. Haide, pa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu