vineri, 30 aprilie 2010

Dansez pentru tine?

Sunt unul dintre telespectatorii care se uita la acest show de televiziune. Si recunosc ca acest sezon a fost unul foarte transparent si slab din multe puncte de vedere. Juriul a fost cel care a acordat notele corect, nu cei care au votat de acasa. Filmuletul pe care l-am vazut acum cateva clipe, in care Grigore cel scapat din urechile duelului de n ori a rostit cuvinte, pe care mai bine le pastra in mintea sa, a aratat lumii ceea ce ar fi trebuit sa vada, dar care n-a avut urechi pentru a asculta pe unii dintre cei eliminati, de exemplu Dragos Bucurenci sau Catalin Botezatu. Da, o sa-mi spuneti ca acestia au fost stangaci in miscari. Da, nu sunt dansatori profesionisti. Au luptat, insa, pentru cazurile respective (primind note maxime). Si au facut show. Caci despre asta este vorba in acea emisiune. Spectacol pe ritmul muzicilor de tot felul in sprijinul unor cazuri sociale.
Ce a facut Grigore? A dat constant cu stangul in dreptul, de parca nu credea indeajuns de mult in cazul sau. Si conform lui: "le este mila de mine"... Hmm! Stiti, pana la urma oglinzile se sparg si tot mai vezi nenorocitele de reflexii, oricat ai vrea sa scapi de ele.
Cel mai corect membru din juriu mi s-a parut a fi mereu Mihai Petre. Chiar stie sa aprecieze arta dansului asa cum trebuie. Si sa-i ofere justa valoare.
Cine va castiga competitia sau premiul cel mare? Sper sa fie cel mai popular tip ramas in competitie. Daca n-a fost sa fie Liuba Savitchi...vinovata de faptul ca stia sa rupa scena in doua.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu