luni, 12 aprilie 2010

Flash news

Ultima stire tampita citita online se refera la Anda Adam. N-am vrut sa ajung vreodata la concluzia ca multi nu le au cu jurnalismul. Si totusi li se acorda creditul de a scrie, ce le trece prin minte. Ma depaseste situatia actuala din mass media. Inventam stiri ca sa avem ce vinde. Si ne dam cu parerea, mai ales ca nu facem rau nimanui si acest obicei ne aduce bani, notorietate.
Dupa ce a inceput sa fie promovat ultimul single al sau, "My love on you" pe canalele TV de profil, au aparut carcotasi care au spus ca Anda Adam, o copiaza pe Lady Gaga. Oare are nevoie de asa ceva? De la colaborarea cu RACLA si pana in prezent, a aratat ca are cu ce, stie sa se miste si mai ales are voce. Sunt curioasa cate pipite pot demonstra asta, fara a rade incontinuu ca proastele?
Ultima gaselnita este ca seamana izbitor cu Pete Burns, unul dintre membrii formatiei britanice Dead or Alive. Super amuzanta faza. Daca o femeie ajunge sa fie asemanata cu un barbat, inseamna ca esti afumat rau de tot ori nu vezi bine. Si cum Anda Adam a avut mereu forme, stau si ma intreb din ce unghi poate semana cu un barbat. Caci mie nu mi s-a parut ca exista vreo asemanare intre ei.
Oare pana cand o sa ajunga lumea la saturatie in ceea ce priveste muzica Andei Adam, cu cine va mai fi asemanata? Loredana a ramas cu eticheta de "Madonna Romaniei", Anda ar trebui sa ramana simplu Anda. Nu de alta, dar si-a construit bine o imagine prin munca. Si nu duce nici lipsa de talent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu