duminică, 27 ianuarie 2013

Ce am fost si ce am ajuns

Zilele trecute, am vrut sa experimentez rolul unui dependent. Numai ca in locul narcoticelor pe care n-am de gand sa le incerc vreodata, am ales filmele. Si nu orice gen, filme cu vampiri si varcolaci. Am avut de unde alege. Americanii manifesta un deosebit interes in aceasta zona. "Teen Wolf", "True Blood", "The Vampire Diaries" sunt doar cateva exemple. Pana si in serialele polististe gasesti cate un varcolac sau vampir care-si face de cap prin oras. Pe unul l-a dovedit Castle. Dupa n ore de vizionat astfel de filme, recunosc ca am avut senzatia ca sunt urmarit de monstri. "Supernatural" a ajuns pentru mine un veritabil bu-hu-hu, dupa ce l-am urmarit cu sonorul dat tare, in dolby surround. Am incercat sa adorm dupa un astfel de maraton acerb, insa monstrii vin si dispar. Si in timp ce incercam sa dorm, imi aparu in fata un varcolac. Situatie nefericita. Am ingaimat un "Uf!Uf!Uf! si un marait ...sezi bland, cutu!", dar n-a functionat. A disparut cum a aparut dupa cateva minute. Si in locul lui, a aparut din senin un vampirrrrr foarte rrrrrau, cu o fata de killer. Ma gandeam sa-i zic vreo doua si tot ce-mi venea in cap era: "come on, man, suck my dick". Dar, m-am oprit imediat din gand. Vampirul mirosise ideea. Zona intens vascularizata. Ups! A disparut si asta in cele din urma. Ma uit la mine si nu ma recunosc. Uitati am si usturoi in buzunarele pantalonilor de pijama. Pisica mea s-a holbat la mine cand m-a vazut in ce hal aratam de dimineata si m-a scuipat, va jur. Dupa care a adaugat: "Go see a doctor! I think you're high!" Initial, am crezut ca n-aud bine, pisica mea sa vorbeasca... si engleza pe deasupra. Doar ca in loc de miau, a adaugat dupa cateva minute: "Peace, bro'". Definitiv, eram luat. Am facut un dus ffffff rece  si cand am ajuns in living o frumusete de femeie statea in fotoliu si se uita linistita la tv. M-am uitat la ea si ea la mine, cu mimica lui Tarzan: " Me Tarzan, you?" Si culmea mi-a zambit. A adaugat timid:
- Cum mai iti este?
Si eu continuam sa raman tot gogoman. Nu puteam spune nimic. Si cand s-a ridicat si s-a apropiat de mine... ce ochi verzi avea tipa, ireali va spun!
- Esti pregatit pentru inca una?
- Cine, eu? am ingaimat.
- Daaa!!!!!!
Si s-a repezit la mine. Doamne, ce foame ii este tipei asteia! (mi-am zis in sinea mea). Si hopa, intr-un singur minutel era cu coltisorii infipti in gatul meu... de curcan prost. Am incercat sa o infrunt, degeaba. Daca i-as fi dat un pahar plin cu whiskey, garantat tipa l-ar fi golit intr-o secunda pana la fund. In cazul de fata, paharul am fost eu. 
- Gata, esti terminat! a adaugat sictirita.  
Aici avea dreptate. 
- Urmeaza sa te transformi. 
- Valeu, sa ma transforrrmmm!!!!!
- In vampir. 
- In vaaaaammmmmpiiirrrrr!!!!!! (urlam ca idiotul). Deja ma suparasem. 
-Auzi, dar nu puteai si tu sa ma transformi de pilda, intr-un spiridus? Sa fiu ghidus, sa pot face traznai si glume. Asa, vampir care-i distractia? Sperii oamenii sarind la gatul lor de foame. Nici macar nu este politicos. Incerc sa ma gandesc la o gluma pe seama asta. 
-Tu chiar nu intelegi? Vei trai vesnic.
-Valeu, dar nu vreau! Nu realizezi ca ma voi plictisi intr-un final de acest lucru. 
- In niciun caz. Vei vana mereu. 
-Da, ce mai distractie! Deja, incep sa cant de bucurie, un vechi cantecel. Va fi jingle-ul meu de prezentare, in special in preajma sarbatorilor de iarna: "Mosule, ce tanar esti? E prima oara cand vii la mine. Nu te mai las sa pleci. Noapte de vis alaturi de tine" si ultima, apoi "harss" la gatul victimei. Kaputt.
Si uite asa, m-am trezit cu pisica pe mine, ea mieuna, eu tipam la ea, a inceput sa ma scuipe, nu m-am lasat mai prejos... pana am cazut de pe canapea. Ce mai cosmar! Si realitatea la fel. Pana cand pisica obosita de atata lupta, s-a apropiat de mine, s-a uitat atent in ochii mei si mi-a zis: "Man, you're in big trouble! Let me transform you!"  The end. S-a rupt filmul. Am lesinat. Si asta nu e tot. Azi de dimineata, am primit pe telefon un filmulet. Eroina principala: pisica mea. S-a filmat in timp ce eu zaceam lesinat pe covor, jucandu-se cu mine, cantand si razand. Ghiciti cum ma alinta: "my little mouse".
Concluzie: n-o mai las sa se uite la filme cu mine. O trimit la culcare instantaneu. I se urca la cap, dupa cate observ.

2 comentarii:

  1. 2 Tlaloc: Ma bucur ca te-am facut sa razi. La fel de mult, ma bucur ca ai revenit sa scrii pe blogul tau. O saptamana excelenta sa ai! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, sa ai si tu o saptamana la superlativ :) Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere