joi, 27 noiembrie 2008

Frankly, I'm gay to meet you

Am ramas muta in fata show-ului prezent atat in paginile publicatiilor de scandal, cat si pe posturile TV in ultimele zile, show ce-l are in centru pe mirobolantul (un cuvant cam mare pentru un om atat de miiiccccccc) Tarky. Mai bine isi zicea Sparky...caci este absolut sclipitor in ceea ce priveste existenta vreunui Neuron in capsorul sau. Desi vrea sa incrimineze o vedeta (nu-i spun numele, nu vreau sa-i fac reclama), a cazut singur in mrejele propriei sale strategii de imagine. Dupa proverbul "cine sapa groapa altuia, cade singur in ea", acest Sparky Tarky, o pseudo-vedeta ce vrea sa ajunga vedeta cu acte in regula, a cules intr-un timp scurt mai multe "laude" decat si-ar fi putut dori vreodata. Numai ca nu sunt de bine. Mai are sa culeaga laurii din partea comunitatii sexuale din care face parte. Si cum homosexualii sunt de regula, oameni destepti, nu cred ca vor vrea drept reprezentant un asemenea specimen. Vor alege pe cineva mai spiritual, nu un imitator O barat.
In ceea ce priveste vedeta in care s-a tras cu vorbe, as fi vrut sa aiba o atitudine mult mai degajata, chiar daca era atacata viata sa privata. As fi preferat un raspuns de genul: "Frankly, I'm gay to meet you. Hai sa iesim la o cafea, draga tuturoi, ca sa ne cunoastem mai bine." Ar fi fost raspunsul potrivit in fata unei asemenea fapturi, picata din cer. Nu s-ar mai fi dat atata apa la moara, pentru un subiect care, sincer, vorbind ma lasa rece. Daca omul este gay, bine, bisexual, tot la fel de bine, heterosexual, la fel. Atata timp cat este a great performer, nimic altceva nu mai conteaza. Ca doar nu concureaza cu viata sa privata la vreun premiu muzical.
Si pentru ca iarna bate la usile multora, ii ofer lui Sparky Tarky o banana muzicala(ca sa-i tina de cald).

Un comentariu:

  1. Si-a facut-o cu manuta lui. Poate ca este o victima in toata chestia asta sau poate ca nu. Cert e ca nu asa iti faci intrarea in muzica sau in orice alt domeniu: cu scandal. Nu da bine nicicand.

    RăspundețiȘtergere