luni, 1 februarie 2010

Prea mult sau poate ... ca nu

Trasam tot felul de strategii. Ne pricepem la n ghidusii, dar cand vine vorba despre iubire, realizam pe propria piele ca nu o putem stapani intru totul. Nu o putem domoli. Nici domestici. Asta ne este firea. Cautatori de lucrui efemere. Banale. Caci dupa acestea tanjim cel mai des. "Vreau o rochie, o pereche de cercei sau niste pantofi. Un telefon ultima moda. Il vreau pe X."
Esti sigura de asta?
Dragostea nu vine niciodata la pachet. Va las sa rumegati in liniste pe marginea celor de mai sus.

11 comentarii:

 1. Nu ca as fi un frumos tauras dar am rumegat cele de mai sus :)
  Dragostea.... si ma opresc aici, nu o inteleg si poate de aceea imi place sa iubesc, din pacate nu imi prea iasa, mai caut, mai incerc :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Am inteles ca-ti place sa mirosi florile, nu-ti place lupta "Ferdinand":D. Se pare ca navigam pe aceeasi mare. Oare suntem si pe acelasi Vapor? Tuturor ne place sa iubim si daca se intampla sa nu ne iasa, incercarea moarte n-are. Adunam experiente. Respectiv amintiri. Hugs!
  PS: Te rog inca o data, make active the comment button on your blog, pleeeeaaaaseee! Daca nu comentez aici, pe blogul meu (iar porcusorii isterici sunt haiosi doar in bancuri, nu si in viata reala):))).

  RăspundețiȘtergere
 3. Si ce daca dragostea nu vine la pachet? Dragostea poate astepta, un LG placat cu diamante, nu. Trist!

  RăspundețiȘtergere
 4. @Vlad: Mda, este trist ca se intampla asa.O sa pun un post zilele acestea legat de modul cum trece dragostea prin noi.Unii s-ar putea regasi, altii ar zambi si o parte ar incerca sa puna stop acestor obiceiuri.:)

  RăspundețiȘtergere
 5. Tot inainte, poate nu suntem pe acelasi vapor dar cu siguranta folosim vesta de salvare :)

  RăspundețiȘtergere
 6. :))) Oare vesta de salvare este rezistenta la coltisorii rechinilor? Crezi ca as reusi cu zambetul meu sa-i stimulez sa ma lase in pace? :D

  RăspundețiȘtergere
 7. banuiesc ca da, altfel nu am mai fi prezenti, vant in pupa :)

  RăspundețiȘtergere
 8. Multumesc pentru incurajare. Toate panzele sus, nu-i asa? :)

  RăspundețiȘtergere
 9. Sper sa nu fie Baselu la conducerea vaporului :))

  RăspundețiȘtergere
 10. Nu, va multumesc, nu merg la drum cu el.Prefer o barca decat un vapor condus de el. :D

  RăspundețiȘtergere
 11. Da,l'as lua acasa,cu tot cu ce aduce el:zambete,plansete,bucurii,zile mai innorate,si nu in ultimul rand,placerea de a iubi.Frumos blog,la cat mai multe postari!

  RăspundețiȘtergere