miercuri, 3 decembrie 2008

Idiotskaia Land

Sub auspiciul unei bune idei, ce a prins contur asta-seara...

Griogr: "-Ah, ia, iuiuiu!"
Piotr: "-Griogr, mne-nam jal' ."
Griogr: "- Na, Piotr...web camera...Anuska maia...ai, ai, ai..la tebia liubliu..."
Piotr: "-Web camera, Griogr...super...da, zavodi..."
Griogr: " -Zavodi, da, Piotr. Net di "king"...Vrum-vrum!"

Ce este acela un idiot si mai ales unde il poti gasi? O fi vreun pretutindenar pierdut sau regasit in fata unei idei care nu stie la ce serveste ea si nici sa-i citeasca instructiunile de utilizare? In orice caz, se pricepe de minune la idei, in special la cele care te face sa concluzionezi ca ti-ai pierdut minute in sir cu un singur scop: degeaba.
In clipa de fata, apare o alta chestiune: care este diferenta dintre un idiot si un prost? Un idiot este generator de diversitate, de interminabile teme pentru dezbateri, prostul doar de plictiseala, injurii de n facturi si de glume la care nu poti rade in mod inteligent. Daca ar fi sa acord un credit rapid, fara prea multe analize, idiotului i l-as oferi. Este creativ in idiotenia sa. Si te face sa-l privesti pe Mrs. Bean precum cel mai mare comedian al timpurilor moderne..."imbracat" in straiele bucatii de cireasa asezata tacticos pe tort.
Azi, am intalnit un idiot...pe care as vrea sa-l prezint lui Griogr si Piotr, cei doi idioti imaginari in varianta rusa, care descopera puterea gadgeturilor sub forma unei veb camera (e corect scris, caci asa il pronunta idiotul real). Si, recunosc, ca am ramas surprinsa ca idiotenia sa nu are limite...doar timpul meu, da.
PS: Astept cu nerabdare viitoarea noastra intalnire. Poate de data aceasta iese remiza: idiot versus timp (in mod real...impartit procentajul, fara nicio suparare).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu