marți, 16 februarie 2010

In tara idiotilor

Am trait sa experimentez cum sta treaba cu perchezitia intr-un hypermarket si asta pentru ca am avut in dotare un rucsac. Recunosc ca-mi plac filmele cu James Bond, dar idioti mai mari decat idiotul de azi, n-am mai intalnit (exceptandu-l pe cel de la un anumit minister). I s-a pus pata pe mine de la intrare. Si-a postat "GPS"-ul personal asupra mea, cat timp luam ce vroiam sa cumpar de pe rafturi. A crezut ca nu-l observ. Mare idiot! M-a uimit tupeul sau de a veni imediat la casa de unde am cumparat ca sa-mi verifice rucsacul. Noroc ca am avut spirit de observatie si i-am cerut casierei o punga, ca sa mai poluez un pic planeta (ca deh, ditamai, rucsacul nu era bun sa pun cumparaturile in el, nu in acel moment). A avut noroc ca sunt genul de om calm si respect regulile. I-as fi zis ceva de dulce, dar am realizat ca n-am cu cine. I-am facut in schimb o reclamatie. Astept raspunsul. Asta se intampla cand sunt angajati idioti, care nu stiu ce trebuie sa faca si care considera dintr-o data ca oamenii cu rucsacuri sunt automat si hoti.
Ma intreb daca ma duc la o banca cu acelasi rucsac in cauza, o sa creada paznicii ca am o bomba in el... Mai am sa ajung sa fiu considerata terorista si gata se incheie lista asa-ziselor "infractiuni" personale. Doar traim, vorba lui Badea, in Romanica... fraierica.

2 comentarii:

  1. Uite unde era "infractoarea deosebit de periculoasă" :P

    Ce să facem, ţara asta este plină de incompetenţi care se iau de persoanele corecte în loc să prindă adevăraţii hoţi...

    RăspundețiȘtergere
  2. Recunosc. Sunt o mica infractoare. Si cum cei mici sunt deosebiti periculosi, din fire... astept sa ma prinda persoanele competente asupra faptului.:D

    RăspundețiȘtergere