luni, 22 februarie 2010

No matter what happens

To: Oamenilor minunati care-mi pigmenteaza fiecare clipa cu seninatatea unui zambet postat pe fata.

Zilele trecute am reusit sa schimb cateva cuvinte cu o prietena draga din timpul facultatii, prietena cu care am mentinut legatura cu ajutorul mess-ului sau prin intermediul telefoniei mobile. Nu ne-am vazut din vara lui 2004 si cu toate acestea ne bucuram, precum niste copii cand ne auzim. Fara reprosuri de genul "n-ai timp pentru mine".
La fel se intampla si cu Lil'Bro', unul dintre cei mai deosebiti oameni din viata mea, care reuseste de fiecare data sa ma faca sa rad si sa ma binedispuna, chiar daca ne despart vreo 300 km. Ce au in comun cei doi prieteni? Sunt onesti, deschisi, capabili sa aduca soarele in casa persoanelor dragi, chiar si atunci cand afara ploua. Sunt rari, astfel de oameni. Si de aceea ii apreciez enorm. Si le multumesc pentru rabdarea aratata de a ma rabda asa cum sunt. Mereu contra timpului.

6 comentarii:

  1. Foarte greu mai gasesti persoane care merita cuvantul "prieten"
    Cineva care stie sa te asculte, sa te indrume, sa te certe

    RăspundețiȘtergere
  2. ...din ce in ce mai greu gasesti prieteni care sa-ti stea alaturi mereu. Sper sa nu aiba un destin precum al dinozaurilor. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. :))) o sa o pun drept marturie, pe una din paginile romanului pe care am de gand sa-l reiau si sa-l duc pana la capat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti o bucuresteanca atipica si asta te face speciala pentru mine..

    RăspundețiȘtergere
  5. @Lil'Bro aka Ionut: Stiam asta, caci am vazut-o in ochii tai. Acelasi lucru este valabil si pentru tine, "sibian" adoptat.Hugs!

    RăspundețiȘtergere