miercuri, 17 februarie 2010

Pusa pe ganduri

Cum ai putea surprinde frumusetea sufletului unei persoane?

6 comentarii:

  1. Sufletul este atât de complex, însă dacă apuci să-i cunoşti anumite părţi (pentru că nimeni nu poate cunoaşte în totalitate, nici măcar noi înşine nu ne putem cunoaşte astfel), îl poţi accepta şi preţui pentru cum este el; frumuseţea este ceva atât de deosebit pentru fiecare, un suflet ce pentru mine e frumos, alţii poate nu îl văd la fel, sau nu ar ştii să-l înţeleagă pentru ceea ce este el..
    Aşa cum unii surprind frumuseţea prin pictură, alţii prin muzică, alţii prin fotografie sau prin scris...eu am surprins-o în inima lui, ca pe ceva nemaivăzut, poate acesta este cel mai potrivit mod de a surprinde ceva atât de special cum este un suflet curat...

    Frumuseţea unui suflet cu adevărat deosebit, este şlefuită de mâinile destinului, cu dalta suferinţei...

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar, sufletul este prea complex pentru a-i surprinde in totalitate esenta. Sa stea, oare, la baza sa, iubirea sau suferinta?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ştiu care ar fi baza, poate inocenţa, la început am fost cu toţii aşa, însă pe parcurs ne căpătăm acea particularitate, marcată de încercările vieţii...

    RăspundețiȘtergere
  4. Posibil ca esenta sufletului sa stea in fiecare gest, in fiecare privire...si totusi, in cultura egipteana se cantareste sufletul cu ajutorul unei balante, in locul sau fiind plasat pe un taler, simbolic ... un fulg.

    RăspundețiȘtergere
  5. La declansarea aparatului foto poti surprinde doar franturi din sufletul unei persoane. De frumusetea sufletului respectivei persoane te bucuri doar daca ii stai alaturi. Atunci percepi totul atat cu mintea, cat si cu inima. Pupici!

    RăspundețiȘtergere