marți, 1 iunie 2010

Inca un an

Timpul este valoros pentru fiecare dintre noi. Ne gandim adesea la el. Si cand vine vremea sa suflam in luminarile asezate frumos pe tort, ne loveste din nou cu prezenta sa invizibila si totusi perceptibila.
Ce am realizat in ultimul an? Ce am trait si mai ales cu ce am ramas?
Maine este o zi mare pentru "pisoiul" meu preferat. Mai adaugam inca un an la relatia noastra de prietenie ce dateaza din liceu. Relatie ale carei caramizi au fost puse in liniste. Cu numeroase amintiri drept marturii. Chiar daca n-o sa petrecem in acelasi stil adolescentin, iar eu n-o sa am in ghiozdan, minunatul mega sandwich pregatit de mama, tocmai bun de devorat, vom avea ce povesti. Chiar si despre relatia noastra cu tigarile. Apropo, mai tii minte, cand m-ai vazut prima oara cu o tigara in mana?
Maine, am sa-l trag pe "pisoi" de mustati. Sper sa ma lase, nu de alta dar am ramas acelasi "pisoias" temator. :D
Recunosc ca n-am dexteritatea sa de a prinde "soricei", poate reusesc maine. Stau prost cu tactica. Gandesc strategii detaliate, dar cand vine vorba de punerea lor in aplicare, ma fac din ce in ce mai mic. :D. I'm just the Brain, nu Spiderman.
Maine este ziua sa. Implineste o varsta frumoasa. Asa ca, draga Flori cu suflet de copil, nu-ti spun decat atat: La multi ani! (restul cuvintelor le pastrez pentru intalnire).
Pupici si imbratisari virtuale!

4 comentarii: