marți, 16 martie 2010

Dincolo de intuneric

Ar fi vrut sa rupa ultima poza legata de nefericirea ei, ramasa inscrisa in sufletul sau. Ar fi vrut sa nu o mai fi priveasca. Nu mai exista niciun motiv.
Statea pe scaun si privea in gol. Astepta momentul zero. A crezut pana-n ultima clipa in fericire. Si totusi ce inseamna fericirea? La ce se rezuma ea?
Posibil sa fie doar un coltisor dintr-o alta lume. Pe care o cautam o viata intreaga. De la prima privire pana in ultima secunda in care ne lasam mangaiati de lumina.

6 comentarii:

  1. Fericirea exista mereu in fiecare dintre noi, nu ne dam seama de ea pana nu o pierdem...
    Fericirea e scipirea din ochi a persoanei dragi, un zambet, un suras sau pur si simplu o amintire...
    toti suntem fericiti dar... nu avem perfectiunea pe un anumit plan

    RăspundețiȘtergere
  2. Touche! Oare de ce nu reusim sa o pretuim asa cum ar trebui? De ce alergam dupa idei legate de perfectiune sau cuprinse in expresia "cum ar fi fost"?

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum 20 de minute o barmanita ma intreba daca mai stau cu o fata, am zis ca nu mai stau de un an de zile ea fiind intr-un oras mai mare.... a spus ca asa sunt toate fetele inclusiv ea. am raspuns ca se inseala amarnic, sunt persoane care stiu ce inseamna fericirea, ce inseamna a iubi

    RăspundețiȘtergere
  4. Se inseala rau de tot acea barmanita. U're right. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Fericirea e ceva mult prea fragil, există, dar nu poate fi păstrată...cel puţin nu pentru multă vreme. Poate aici greşim de multe ori, când credem că dacă o ţinem în palme ne şi aparţine. E doar o clipă, atât. O clipă magică ce uneori "ne fură".

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Zenna: Bine punctat:
    "O clipa magica ce uneori " ne fura"...
    inima. Dar care asterne amintiri odata cu trecerea sa.

    RăspundețiȘtergere