sâmbătă, 27 iunie 2009

Timp oprit

Vestea ca Michael a murit, a pus on hold toata lumea. Brusc ne-am vindecat de griji, brusc am realizat ce este important in ultima instanta pentru fiecare dintre noi, brusc ne-am dat seama ce inseamna muzica si ce poate sa faca ea pentru noi. Nu mai exista politica, nu mai exista economie, nu mai conteaza valoarea actiunilor de la bursa, exista doar muzica.
Un singur om a reusit sa arate lumii intregi ca dincolo de barierele culturale, de discriminare, ceea ce este important este sufletul si pasiunea cu care iti duci pana la capat visele. Un singur om a fost capabil sa uneasca oameni si sa schimbe generatii si destine. Ce am vazut zilele acestea, a fost succesul incununat al unui geniu. De data aceasta fanii au cantat si au sustinut in diverse colturi ale lumii show-uri in semn de respect pentru Michael, pentru acest inger cu aripi sfaramate intr-o lume plina de prejudecati.
A vorbi despre Michael in aceste clipe, inseamna sa frangi ceva din tine, in ceea ce ma priveste din adolescenta. Cand spui Michael, rostesti MUZICA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu