vineri, 19 iunie 2009

WoMan

Candva, i-am spus unui bun prieten dezamagit ca nu poate sa inteleaga femeile si care avea parte numai de alegeri proaste sa nu mai incerce sa le inteleaga, caci nu va reusi niciodata. Mi-a ramas intiparita expresia lui dupa aceasta marturisire: era aceea a unui om care se afla in fata unui adevar, dar nu stia daca are voie sa-l tina in maini. M-a privit pierdut cateva secunde pana a ingaimat: "ai dreptate".
Ideea concreta este aceea ca in momentul in care ajungi sa afirmi ca stii totul despre femei, apare elementul imprevizibil, care iti da peste cap toata teoria. Aceasta teorie a fost cercetata pe propria-mi piele, asa ca nu fac afirmatii desarte. Femeia, in sine, este o pagina alba care se umple in fiecare zi, cu bune, cu toane, cu fitze, cu zambete, cu sarutari...o pagina alba cu dimensiuni in continua schimbare.
"Femeia (cum bine spunea un personaj dintr-o telenovela ce tocmai s-a incheiat, replica pe care am surprins-o in timp ce butonam aiurea telecomanda) nu trebuie inteleasa, trebuie EXPLICATA."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu