luni, 2 august 2010

Doar o vorba am sa-ti spun

Astazi s-a decis cubul de gheata sa mearga la shopping. Cum s-a apucat sa poarte rochii si fuste, iar unele dintre ele sunt foarte transparente si deh! nu se cade in mediul profesional o asemenea atitudine (sic!), s-a gandit sa-si caute jupe sau furouri. Si uite asa, a colindat cubul de gheata magazinele pana a dat de o vanzatoare-pitzi. Fericit nevoie mare ca i s-a raspuns afirmativ la intrebarea legata de jupe, astepta nerabdator sa vada marfa. Cand a dat cu ochisorii inlacrimati de bucurie de acel articol, a realizat ca de un sac alb nu are nevoie trupul sau. La intrebarea "din alt material nu aveti jupe?", vanzatoarea-pitzi a scanat pentru cateva secunde dimensiunile cubului de gheata, rostind cu buzele tuguiate:
"-Stiti, dumneavoastra, sunteti g......(pauza)"
Cubul a privit-o amuzat, constient ca nu va purta vreodata dimensiunea zero la haine. Totodata, a constientizat ca lumea judeca cam des dupa dimensiuni. Numai in privinta creierului nu se intreaba ce dimensiune are. :D
A lasat-o pe vanzatoarea-pitzi blocata cand a inceput sa zambeasca larg in fata idioteniei auzite, luand-o spre iesire.
Si cum de creativitate nu duce lipsa si-a achizionat material pentru o jupa de toata frumusetea. Asa ca, dragul cub de gheata s-a decis sa devina croitorasul cel viteaz. :) Maine, poimaine se lanseaza in moda. Pazea Posh, cubul de gheata iti va lua fata! (lol)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu