luni, 9 august 2010

Sunt un om fericit

Cubul de gheata este istovit. Dupa atatea ore depuse in serviciul public, s-a gandit sa se duca la sala de forta. In cel mai cool loc vizitat in ultima vreme, cubul de gheata sarea vesel de la un aparat la altul in cautarea a ceva ce nu poate fi doborat. I-a uimit pe toti cei prezenti cu energia sa, antrenorii au cazut istoviti in fata lui. Si cand a ochit intr-un colt, frumos atarnat un sac de box a aflat in ce consta fericirea de moment. O satisfactie imensa i-a umplut inima. Dupa cateva lovituri in plin, s-a gandit ca noul sau prieten trebuie sa poarte un nume pe masura. Desi, i-au trecut prin minte multe alinturi, Bocsescu i s-a parut cel mai potrivit. L-a alintat timp de o ora si a plecat multumit de la sala de forta, nu de alta, dar au inceput sa-l doara muschii de la atata sport, dar si de la caratul unui ditamai sac cu bani, obtinuti in urma diminuarii, mai putin de 600 RON. Doar el stie cat are vechime in campul muncii, dar nimic nu se compara cu senzatia de a lovi un sac.
Acum cubul de gheata zambeste fericit. Ziua de maine suna bine dintr-un singur motiv: neuronii sai intra in concediu pe viata. Ii lasa pe maturatori, preferatii presedintelui sa realizeze si sa implementeze proiecte. Neuronii sai nu sunt rasplatiti pe masura si este posibil sa-si ia lumea in cap si sa plece din aceasta tara, minunata in domeniul prostiilor. :D
Zambiti, va rog! La final de an, din grisina, voi ajunge sticks. Va multumesc din inimioara mea de cub de gheata, domnilor guvernanti. Haide, luati o gura de muzica de la taica! Serviti, va rog!

2 comentarii: