luni, 25 ianuarie 2010

"I like it naturall"

Brrrrr!Dupa ce am tot auzit de tarasenia de la Globurile de Aur, m-a impins imensa-mi curiozitate sa caut si alte imagini cu Mo'Nique. Maiculita!!! Nu este singurul moment al sau. Ci o intreaga incursiune. "Oh, yeah, I like it this way! Power of the women!", pare sa spuna in fiecare fotografie. Pregatiti-va! Let me introduce U, the great commedian: Mooooo'Nique.



12 comentarii:

  1. Când am văzut titlul mă gandisem la altceva...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Tlaloc: Hmmm!Ce se poate intampla cand te joci cu vorbele? M-ai facut sa rad. Si totusi la ce te-ai gandit? Acel titlu putea sa te duca cu gandul la o reclama pentru un magazin eco (mare nebunie este acum pe tema aceasta; personal mananc eco din gradina bunicilor...gratis).
    :))))

    RăspundețiȘtergere
  3. @Tlaloc: Mare dreptate ai. Continui sa ma faci sa rad. Stii fazele alea din filmele americane: "Eat your vegetables, boy! That's why he's a real man and you a boy". Ma amuzau teribil. Smiles.

    RăspundețiȘtergere
  4. In niciun caz, nu esti bufon. Bufon este fratele meu si eu bufonel, conform tatalui meu. Rolurile au fost deja luate. O sa gasesc ceva si pentru tine. Ma amuzi si asta este de bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Atunci raman la tlaloc ca e mai interesant (http://octavianpaler.ro/comentarii-si-citate/tlaloc/)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma inclin cu respect in fata ta dintr-un simplu motiv: scrii foarte bine. Fie ca esti zeu sau doar o surpriza frumoasa, apreciez stilul tau. Iar Octavian Paler este unul dintre scriitorii mei preferati. Te-ai gandit sa scrii o piesa de teatru pe baza postarilor tale? Florin Piersic Jr sau Marius Manole ar rosti bine toate acele cuvinte. Check what I promote! Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt doar un om printre oameni
    Dar tot "I like it naturall" :))

    RăspundețiȘtergere
  8. ...and that's all folks! see my new adventures...in the garden. sau la mijloc de codru des.:)))

    RăspundețiȘtergere
  9. Cum spunea marele maestru, regretabilul Florian Pittiş " şi dacă va plăcut bufonii mai poftiţi şi mâine seară"

    RăspundețiȘtergere
  10. mai poftim si maine seara. caci nu putem renunta la astfel de pofte. :D

    RăspundețiȘtergere