luni, 25 ianuarie 2010

Sezonul promotiilor

Este cunoscut faptul ca pana ajungi un brand sau sa fii cotat la bursa, ai drum lung de parcurs. Si multi neuroni de pus in miscare pentru a iesi din multime. De a demonstra cine esti TU si EI restul. Pentru ca azi ducem batalii pe mai multe fronturi, atat in mediul real, cat si virtual, am devenit din ce in ce mai combativi. Avem miscari si tactici noi. Dezvoltam tot felul de strategii menite sa ne urce in top. Stim ce sa vindem si cu ce se mananca marketingul, fie el si online.
Si pentru ca suntem in plin sezon al promotiilor, vin in intampinarea curiozitatii voastre cu un alt gen de promotie. O promotie a frumosului, ambalat sub diverse forme: arta, fotografie, literatura, ironii spumoase, cinematografie, fragmente de viata. Nu va trimit la muzeu, la opera sau la cinema, ci doar pe aici:
http://goingtoend.blogspot.com/
http://geoxu.wordpress.com/
http://isabellelorelai.wordpress.com/
http://photo-by-edith.blogspot.com/
si nu in ultimul rand la creme de la creme (are in limba franceza accent pe primul "e" - don't shoot me for not put it there where he belongs):
http://surorilemarx.wordpress.com/

4 comentarii:

  1. Salut. Astazi am vazut si eu prin intermediul ze listului ca ai pus un link catre mine. In primul rand iti multumesc frumos si in al doilea rand sper sa reusesc sa te fac sa zambesti in continuare. O noapte placuta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Placerea a fost de partea mea. In ce priveste multumirile, ar trebui sa-ti multumesc pentru ca te-am descoperit.O zi frumoasa!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim, cub de gheata! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ surorilemarx: Cubul de gheata exerseaza fericit miscari a la limbo dance intr-un cocktail la vazul cuvintelor scrise de voi.:)

    RăspundețiȘtergere