marți, 12 ianuarie 2010

Suflet drag si Mr. Clyde la un pahar de vorbe

Aseara am purtat o discutie serioasa cu domnul Clyde, contabilul care se ocupa de conturile mele din Elvetia si i-am comunicat ca am nevoie urgenta de lichiditati ca sa ajung la o petrecere. Petrecerea o viza pe Moni, sufletul meu drag. Toate bune pana aici. Si va rog sa nu-mi purtati pica datorita faptului ca am conturi acolo. (sic!)
Mr. Clyde dupa ce a analizat cerinta mea, inainte de a-si da ok-ul mi-a pus o conditie: lichiditatile contra unei gagici blonde cu temperamentul lui Bonnie pentru a merge cu ea la petrecerea de inaugurare a unei noi banci, printre clientii careia se numara si Paris Hilton.. Si raspunsul trebuia sa i-l dau pe loc. Pusa in situatia de a auzi si mai tare sunetele tic-tac, am fost nevoita sa fiu de acord cu dorinta sa. Tinkerbell si Paris fac toti banii. "Moni va fi foarte fericita", mi-am zis in sine.
"Trebuie sa iau legatura cu ea". Si asta am facut.
Moni a ras cand i-am aratat o fotografie cu Mr. Clyde. Si el e atat de simpatic...
Cum nu i-am raspuns a doua zi favorabil, Mr. Clyde a devenit furios si m-a legat de un scaun, tintuindu-ma cu privirea lui ucigatoare minute in sir. Irascibil peste fire a spus ca vrea sa-i fac un filmulet lui Moni si sa i-l trimit, dar cum nu are dvd, caci viata ei este o continua calatorie pudrata cu peripetii de tot soiul, i-am oferit o alta alternativa, care nu a fost pe gustul lui. In cele din urma, mi-a spus ca vrea sa o cunoasca pe blonda. Deh, barbatii au avut mereu o afinitate pentru blonde! La fel si pentru bere.
Dupa ce am scapat de Mr. Clyde, printr-o abordare copilareasca: am scos limba la el si i-am ascultat morala, am luat hotararea de a-i transmite cele intamplate lui Moni.
Si pentru ca stiu ca are o mare nedumerire in acest moment, in ceea ce priveste cadoul lasat de Mr. Clyde, ii spun doar atat: se ataseaza usor la mana.
La multi ani, suflet drag! Si la cat mai multe nebunii! Restul este tacere.

Era sa uit: Mr. Clyde, noul XXX, mort dupa M, pe care o cunoaste din copilaria sa:


Nu-i asa ca este absolut savuros??? :)))

2 comentarii: