miercuri, 25 martie 2009

Hai sa o luam de la inceput

Dedicatie: Iubirii care este in jurul nostru, dar orbi cum suntem o alungam cat mai departe. De frica de a nu sti cum sa ne ridicam la inaltimea senzatiilor care ne trezesc simturile din amortirea adusa de realitate.

1. Hai sa ne pierdem din nou pe drum! Sa incepem ce n-am terminat. Sa lasam uitarea deoparte. Sa renuntam la a mai gandi cu jumatati de masura. Sa fim jumatati din acelasi suflet.
O inima ce-si gaseste coltisorul de rai. Propriu. O inima capabila sa infrunte muntele pentru a ajunge sus. Fara aripi.
2. Doua particule de energie s-au regasit pentru totdeauna. Si-au zambit timid si au pasit incet prin univers. In cautare. In umplerea golurilor. In dansul nebun al zorilor.
3. Cu dorinta de a picta lumea in culori vesele, am ales sa ma risipesc in tine. Ca odinioara.
Sa nu mai caut. Sa nu mai incerc sa-mi explic inexplicabilul care doar se simte. Sa nu mai port ceea ce se poarta. Sa ies din tendinte. Din umbra tabloului inramat pe perete. A fotografiei uitate intr-un vechi album.
4. Hai sa ne lasam cuprinsi de bratele iubirii. Oare te-ai incumeta sa vezi cum este sa traiesti pentru o singura zi, jumate-n ma? Ai accepta sa vezi cum este sa iubesti iubirea?
5. Ratacitori asemeni stelelor, umblam prin lume. Din sens in nonsens. Alergam departe de noi. Franti de greutatea sentimentelor. A gandurilor nespuse. A unui Eu ce incearca sa gaseasca o cale catre NOI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu