miercuri, 30 septembrie 2009

No. 5 not the lucky 1?

Incep sa iasa la rampa vechile trupe de baieti care faceau furori prin anii '90. Cele cu baieti frumusei, in fond, si cu cantece bune. Formatii care umpleau salile si stadioanele in acea perioada. Hormonii sunt mereu de vina! Desi nu au avut succesul unor formatii de mare calibru ( si nici vechimea), precum Rolling Stones, INXS, formatiile NKOTB, Take That, BSB au iesit din nou pe scena muzicala. Cu un alt stil. Intotdeauna caracterizat de maturitate. O constanta in multe interviuri, dupa ce au inceput sa (re)cucereasca lumea.
Daca NKOTB a ramas tot in aceeasi formula, celelalte 2 formatii evolueaza doar cu 4 membri din cei 5. Ultima stire referitoare la Take That il priveste pe Robbie Williams care da semne ca vrea sa se alature celorlalti membri, ca in vremurile bune. In ce priveste BSB, un nou album ii asteapta pe fani (si poate si alte premii muzicale). Videoclipul piesei "Straight through my heart" poate fi deja vizionat pe posturile de muzica si este inspirat dintr-o tema care i-a fermecat constant pe americani: vampirii (tema vizibila in atatea pelicule de-a lungul vremii). Sau poate ca au vrut sa surclaseze actorii serialului Supernatural, in materie de interpretare?
Referitor la calitatea muzicii interpretate de aceste formatii, vechile melodii sunau mai bine. Erau mai alerte si transmiteau mesaje (chiar si baladele erau superbe). Acum? Parca interpreteaza rolul unor barbati care inca vor sa arate femeilor ca mai pot...sa cante. S-au pierdut printre atatea stiluri si note muzicale.
Daca ma intrebati in 1993, pe cine as fi votat number one in topuri la MTV, raspunsul era Take That. In prezent, nu i-as mai vota. E ca si cum s-a rupt vraja. Au avut piese foarte bune, ritmate, dar cele de pe ultimul album sunt prea usurele. Kings of Leon canta mult mai bine decat ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu