duminică, 27 septembrie 2009

Un barbat de pe Pluto

In urma unei carti s-a impamantenit ideea ca barbatii sunt de pe Marte, iar femeile de pe Venus. Azi am intalnit exceptia. Si precum comediile romantice facute in U.S.A., m-am gandit ca oricine are his/her shot at love. Admit ca nu sunt Bridget Jones, desi ne asemanam la comportament cand fac pozne. Savuroase, in esenta. Oare ce ar face jurnalistul din acest personaj daca ar primi urmatorul biletel, in timp ce sta la taclale cu o buna prietena, in parc? Ar scrie un articol intitulat: "Dragostea nu si-a luat vacanta"?
Ok, m-am gandit sa fac o fapta buna, nu stiu cati fac zilnic acest lucru. Ii ofer acelui domn sansa de a intalni pe cineva. Daca tot s-a ostenit sa se promoveze singur, ii ofer sansa de a fi cunoscut si virtual:
"Buna, daca vrei sa ne plimbam prin parc sau sa mergem la un film, la un muzeu, la restaurant, la mine acasa sau ce propui tu cauta-ma la telefon: 0768935439 sau pe messenger Id: ionutvoltron@yahoo.com. Intelectual, 23 de ani, 1,80 inaltime si 74 kg. Locuiesc singur in zona Titan si caut prietena. Nu ai ce pierde daca ne intalnim, nu vei regreta nici o clipa, nici o secunda alaturi de mine. PS: Daca nu vei rupe biletul, da-l la o alta fata care il vrea."
Fetelor, n-aveti ce pierde. Domnul Voltron isi cauta partenera (sa stati linistite, numele lui real nu este acesta, e doar rupt din anime-uri). Ready, steady, go!
Sigur va fi pe placul vostru acest barbat venit de pe Pluto. Bafta tuturor! Si nu uitati love is in the air sau umbla libera prin parcuri.

2 comentarii: