sâmbătă, 9 mai 2009

5 minute

Prea ocupati si prinsi in ale cotidianului brate, uneori nu stim cum sa reactionam in fata momentului ce vine din viitor, devine prezent si se transforma in trecut cat am pocni din degete. In ceea ce priveste clipa sunt atatia printre noi care vor sa o simta, sa o imbratiseze ori sa nu-i mai dea drumul pentru ca nu se pot satura de dulceata sa. Si multi altii care au privit-o printre liniile vizibile in palmele lor, printre lacrimi si au cautat acea legatura care sa-i prinda din nou de realitate. Unii au reusit sa gaseasca poarta catre lumea exterioara, altii inca mai cauta si spera ca vor reusi sa gaseasca drumul potrivit. Cu totii au uitat, insa, sa simta cu adevarat viata.
Sunt oameni care alearga o viata pentru cele 15 minute de celebritate, putini reusesc si cu toate acestea ambele parti au parte de mici ironii. Fie traiesc nemultimiti de ceea ce nu au, fie vor ca totul sa fie ca inainte cand simplitatea le conferea linistea mersului pe strada, linistea petrecerii timpului liber impreuna cu persoanele dragi. E chiar atat de importanta imaginea? Este capabila sa tina de cald?
Imbatati de sensul termenului "transparenta" care ne-a invadat existenta, am frant placerea de a fi asa cum suntem si de a ne simti confortabil in propria piele, purtand doar rochii ori pantaloni. Am aruncat departe placerile vechi, numite azi conservatoare, gesturile marunte venite din inima. Multi alearga dupa conturi si portofele pline de "foi", altii dupa fericire. Oare cum pare sexul cu un portofel? Iti incape inima in el?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu