marți, 10 februarie 2009

Amor Porteño. Amor de papel

Nota autoarei: What's love got to do with it? Rasuna odinioara pe undele FM.Inca mai tresarim cand auzim vocea Tinei. Mereu surprinzatoare. Precum iubirea ce-ti intra pe furis.Prin piele. Te seduce si te abandoneaza in aceeasi maniera. Te lasa gol pe dinauntru. Cu intrebari de ordinul miilor. Nu se poate sa nu-ti placa iubirea, chiar de esti un ateu convins. Tot vei iubi o data in viata ta. Insignifianta pentru multi. Nu si pentru tine.


Ganduri de seducator ori de erou iti vor trece prin minte. Vei dori mai mult si sa ajungi in varful piramidei cu orice pret. Vei pierde putin din tine pe cararile existentei. Vei regasi lucruri pierdute.Fragmente din tine in altii. Amintiri si scurte momente. Vesele. Deosebite.Momente pentru care ai vrea, daca ai avea vreo bagheta magica sa le opresti.Pentru o eternitate.Ori sa le dai uitarii. Iti va placea de tine in unele zile, in altele ai vrea sa spargi oglinda din baie. Sa nu-ti mai vezi chipul. Brazdat de riduri. Vor fi clipe cand vei vrea sa fugi. Sa te ascunzi de lume si de tot. Sa fii doar observator. Sa nu vorbesti cu nimeni si despre nimic. Sa fii gol in fata lumii o sa vrei sa stai. Sau rege ori regina fara haine vei vrea sa fii doar pentru o secunda? Ce or sa creada oamenii despre tine? Adevarul este ca gura lumii e sloboda. N-o poti inchide si da, nici n-o poti inghiti. Spune vrute si nevrute. Adevaruri si minciuni. Despre fiecare din noi.


Amor de papel. Este oare importanta iubirea inscrisa pe o bucata de hartie?La asta ai visat cand ai spus primul "te iubesc"? Esti un om pierdut...asta esti. Iubesti si nu poti cuprinde ceea ce simti pe o simpla hartie. O vrei? Vei lasa garda jos pentru a iubi si a fi cunoscut cu plusuri si cu minusuri? Stiu. Esti om. Ca si mine. Cucerit pentru totdeauna de acest sentiment. In marea sa, vei innota adesea, alaturi de ea vei dormi cand vei avea ocazia. Si tot de iubire vei fugi. De teama de a nu-ti fi cunoscut sufletul. Cata iubire vei oferi si vei primi in viata ta? Depinde doar de tine. Si de modul in care privesti lumea. Acum esti sigur/a ca vrei sa citesti mai departe? Incepe istorisirea...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu