sâmbătă, 28 februarie 2009

Fire rocks

Acum cativa ani credeam ca oamenii deosebiti sunt greu de intalnit, ca reprezinta un X mai dificil de explicat in viata asta. Intre timp, ecuatia a fost data peste cap si prin anumite miscari circulare ale limbilor ceasornicului am ajuns sa cunosc nu doar unul, ci mai multi oameni ce se inscriu in aceasta categorie. Admit ca toata aceasta chestie m-a uimit si m-a facut sa spun ca distantele geografice pot fi atat de mici atunci cand petreci alaturi de astfel de persoane, incat ai impresia ca secundele sunt precum anii. Iar trairile intense.
In urma vizionarii unui mic show TV, am realizat ca in ianuarie am trait timid (dar frumos) la Sibiu alaturi de o mana de oameni absolut deosebiti. Cunoscandu-i in spatele culiselor, pot afirma ca sunt dementiali, frumosi, savurosi, ca nu lasa timpul sa treaca fara un zambet ori vreo peripetie, ca nu-si ascund vreun defect, din contra defectele ii fac sa para si mai fermecatori. Si mai ales nu renunta sa fie asa cum sunt.
Pe scena, pot fi pentru multi bestiali, cool, nebuni, meseriasi si lista ar putea continua la nesfarsit. Cine sunt ei? See them at www.crispus-art.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu